TAMAM

YARIŞMALAR

AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN

Düzenlediğimiz yarışmalarla medyanın gelecekteki liderlerini arıyor, sanatın ustalarını ödüllendiriyoruz.

ULUSLARARASI
KARİKATÜR
YARIŞMASI

Onlarca ülkeden yüzlerce saygın karikatüristin katıldığı yarışmada o yılın en yaratıcı karikatürlerini ödüllendiriyoruz.

KEŞFEDİN

GENÇ
İLETİŞİMCİLER
YARIŞMASI

Her yıl genç iletişimcilerin çalışmalarına verdiğimiz ödüllerle onları nitelikli bir medya çalışanı olma yolunda teşvik ediyoruz.

KEŞFEDİN

"Aydın Doğan Ulusal Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülü” için başvurular uzatıldı.

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nda yer alan ‘Ulusal Çocuk Kitabı İllüstrasyonu’ ödülü için başvurular uzatıldı.

"Aydın Doğan Ulusal Çizgi Roman Ödülü” için başvurular uzatıldı.

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nda yer alan ‘Ulusal Çizgi Roman’ ödülü için başvurular uzatıldı.