M.Erol
ÇAMUR

ÜYE

M. Erol Çamur, 1966 yılında Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni 1986 yılında tamamlamıştır. Profesyonel kariyerine 1986-1995 yılları arasında Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu’nda Hesap Uzmanı olarak başlamıştır. 1995-2000 yılları arasında özel sektörde yönetici olarak çalışan Çamur, 2000 yılında çalışmaya başladığı Doğan Grubu’nda, çeşitli grup şirketlerinin firmaların mali koordinatörlüğünü üstlenmiştir. Halen Doğan Grubu bünyesinde birçok şirketin Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler Koordinatörü olarak görevini sürdürmektedir.

YÖNETİM KURULU