Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 14. Dönem Mezunlarını Verdi.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu 14. dönem mezunları için 22 Nisan Pazartesi günü okulda tören düzenlendi. Törene Aydın Doğan Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Aydın Doğan Vakfı Onursal Başkan Vekili Sema Doğan da katıldı.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu’nun 14. dönem mezunları için 22 Nisan Pazartesi günü okulda tören gerçekleşti. Törene, Doğan Holding ve Aydın Doğan Vakfı Onursal Başkanı Aydın Doğan, Aydın Doğan Vakfı Onursal Başkan Vekili Sema Doğan, Doğan Holding ve Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı’nın yanı sıra Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Gümüşhane Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve ilçe protokolü de katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı; “Bundan 16 yıl önce bu okulu kurarken Vakfın amacı bölgenin gençlerine kaliteli öğrenim ve eğitim olanağı sağlamak, onları dünya standartlarında iyi yetiştirmekti. Önce Atatürk Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi ve şimdi de Gümüşhane Üniversitesi’nin yapıcı yaklaşımı, ve değerli öğretim üyeleri ile hep birlikte çalıştık ve kurucumuz Sayın Aydın Doğan’ın adını taşıyan bu meslek yüksek okulu bölgenin en başarılı, örnek okulu oldu. Ülkemizin eğitim standardının gelişmesi için tüm kurumların, devlet, sivil toplum, özel sektör ve bireylerin birlikte ve birbirine destek olarak çalışması son derece önemli. Ancak böyle nitelikli insan gücünü sağlar, dünyanın en iyileri arasına girebiliriz.” dedi.

Amaçlarının gençlerin etik değerlere saygılı, yarının çağdaş liderleri olarak yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu vurgulayan Fetvacı öğrencilere şöyle seslendi; “Mezuniyet eğitiminizin bittiği anlamına gelmesin, rekabet her gün artıyor, başarılı olmak için yaptığınızı iyi, daha iyi yapmak, ilgilendiğiniz konularda uzmanlaşmak, fark yaratmak zorundasınız. Her fırsatta yeni şeyler öğrenin, yenilikleri takip edin. Araştırmayı, eleştirel ve çok yönlü düşünmeyi yaşamınızın bir parçası haline getirin. Eğitim meşalesini ileride sizler taşıyacaksınız, etrafınızı aydınlatan insanlar olun, bu seferberliği mutlaka sürdürün. Bu güzel gününüzde sizleri Doğan Ailesi ve Aydın Doğan Vakfı adına kutluyor, değerli öğretim üyelerinize ve ailelerinize buradan tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyor, sağlık, mutluluk ve başarılarınızın devamını diliyorum.”

Ödül töreninde derece ile mezun olan öğrencilerin yanı sıra bu yıl mezun olan tüm öğrencilere Aydın Doğan Vakfı tarafından çeşitli hediyeler verildi. 130 öğrencinin mezun olduğu törende, dereceye giren öğrencilere başarı ödüllerini Aydın Doğan, Sema Doğan, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve ilçe protokolü takdim etti. Aydın Doğan Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da, bölüm birincilerine diz üstü bilgisayar, bölüm ikincilerine tablet, bölüm üçüncülerine akıllı saat ve tüm mezunlara ise kitap armağan etti. Tören kapsamında öğrenciler folklor gösterisi yaptılar ve Robotik Kulübü çalışmalarını sergilendi.

FOTOĞRAF GALERİSİ TÜM HABERLER