2019

30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması Finalistleri Belli Oldu

Aydın Doğan Vakfı'nın, nitelikli medya çalışanı yetişmesine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlediği 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nın bu yılki finalistleri belli oldu. Vakıf, bu yarışma aracılığıyla sürekli gelişimi teşvik etmeyi ve iletişim fakültesi öğrencilerinin medyanın çağdaş liderleri olarak yetişmesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Finale kalanların listesine www.genciletisimcileryarismasi.com'dan ulaşabilirsiniz.

TÜM HABERLER