TAMAM

Bakımlı Okullar

Okullarımızda eğitim hayatı devam ederken pek çok alanda onlara destek veriyor ve nitelikli sosyal ortamlara dönüştürüyoruz.

Vakıf olarak TC Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladığımız her bir eğitim yuvasının yanında olmak en önem verdiğimiz konularımızdan biri.

Bu yüzden okulların temizliği, güvenliği ve teknik ihtiyaçlarına çözüm buluyor; öğrencilerin hijyenik ve güvenli bir ortamda eğitim faaliyetlerini sürdürmeleri için her türlü desteği veriyoruz.

İyi Bir Eğitim İçin İyi Şartlar Gerektiğini Biliyoruz

Fiziki olarak bakım ve onarıma ihtiyacı olan okul ve yurtlarımız Yönetim Kurulu kararları doğrultusunda acil ve öncelikli destek verilmesi gereken konular arasında yerini alıyor ve her yıl bu konuya gereken bütçe ayrılıyor.

Böylelikle öğrencilerin eğitim esnasında yaşayabileceği fiziki koşullardan kaynaklanan sorunları gideriyor ve daha nitelikli bir öğrenim ortamına kavuşmalarını sağlıyoruz.

İyi Bir Eğitim İçin İyi Şartlar Gerektiğini Biliyoruz