TAMAM

Özlem Süer ve Ümit Ünal

Her yıl, kültür, sanat, edebiyat, bilim gibi farklı alanlarda, ulusal ve uluslararası platformlarda övgü kazanan kişi ve kurumları ödüllendirmek amacıyla verilen Aydın Doğan Ödülü'nün 11.’si 2007 yılında "Moda Tasarımı" alanında Özlem Süer ve Ümit Ünal'a verildi.

Ö

2007 yılı Aydın Doğan Ödülü Seçici Kurulu; Prof. Zeki Alpan, Yrd. Doç. Turgay Başkan, Cem Boyner, Cem Hakko, Doğan Hızlan, Kerim Kerimol, Prof. Hüsamettin Koçan, Bahar Korçan ve Süleyman Orakçıoğlu’ndan oluşan 2007 yılı Aydın Doğan Ödülü Seçici Kurulu tarafından ulusal ve uluslararası alanda Türk tekstil ve moda tasarımına yaratıcı ve özgün katkılarda bulunmuş, bu katkı ve çalışmalarını kararlı ve düzenli bir şekilde sürdürmüş olmaları göz önüne alınarak Özlem Süer ile Ümit Ünal ödüle değer görüldü.

Galeri