• İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

• İnternet sitesini iyileştirmek ve internet sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek,

• İnternet sitesinin, sizin ve Vakfımızın hukuki güvenliğinin teminini sağlamak.

_gat Yüksek trafikli sitelerdeki verilerin toplanmasını sınırlayan, istek oranını düşürmek için kullanılan belgelere göre, Google Universal Analytics ile ilişkilendirilmiştir. Performans 10 dakika
_gid Ziyaret edilen her bir sayfa özelinde benzersiz bir değer atamak amacıyla
kullanılmaktadır.
Performans 1 gün