aydindoganvakfi.org.tr _gat Yüksek trafikli sitelerdeki verilerin toplanmasını sınırlayan, istek oranını düşürmek için kullanılan belgelere göre, Google Universal Analytics ile ilişkilendirilmiştir. Performans 10 dakika
aydindoganvakfi.org.tr _gid Ziyaret edilen her bir sayfa özelinde benzersiz bir değer atamak amacıyla
kullanılmaktadır.
Performans 1 gün
aydindoganvakfi.org.tr _ga Kullanıcıları, rastgele oluşturulmuş bir sayıyı müşteri tanımlayıcısı olarak atayarak, ayırt etmek amacıyla kullanılmaktadır. Performans 2 yıl
aydindoganvakfi.org.tr lang Çoğu durumda, dil tercihlerini saklamak, potansiyel olarak saklanan dilde içerik sunmak için kullanılacaktır. İşlevsellik 10 yıl
doubleclick.net IDE Ana faaliyet konusu Doubleclick, Google’ın gerçek zamanlı teklif veren reklam borsasıdır. Hedefleme / Pazarlama 1 yıl
youtube.com PREF Kullanıcı tercihini saklar, google aramalarında reklamları kişiselleştirmek için kullanılabilir. Hedefleme / Pazarlama 4 yıl
youtube.com GPS YouTube, web sitelerine yerleştirilmiş videolar aracılığıyla kullanıcı verilerini toplar; hedeflenen reklamcılığı web ziyaretçilerine kendi web sitelerinde ve diğer web sitelerinde gösterebilmek için diğer Google hizmetlerinden gelen profil verileriyle toplanır. Hedefleme / Pazarlama 30 dakika
youtube.com YSC YouTube, web sitelerine yerleştirilmiş videolar aracılığıyla kullanıcı verilerini toplar; hedeflenen reklamcılığı web ziyaretçilerine kendi web sitelerinde ve diğer web sitelerinde gösterebilmek için diğer Google hizmetlerinden gelen profil verileriyle toplanır. Hedefleme / Pazarlama Oturum süresince

• Sitenin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,
  • Siteyi iyileştirmek ve Site üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek ve
  • Sitenin, sizin ve Şirketimizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak.