Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu: Aydın Doğan Vakfı
Burhaniye Mah. Kısıklı Cad. No:65/1 Üsküdar/İstanbul

Aydın Doğan Vakfı (“Vakıf” veya “Şirket”) olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır.) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni (bundan sonra “Aydınlatma Metni” olarak anılacaktır.) hazırladık.

  • Çalışan Adayları
  • Bursiyer Adayları
  • Bursiyerler
  • Yarışmacılar
  • Bağışçılar
  • Tedarikçi Çalışanları
  • Tedarikçi Yetkilileri
  • Çevrimiçi Ziyaretçiler

Aydınlatma Metni Vakıf tarafından yayımlandığı tarih itibariyle geçerli olacaktır. Vakıf, Aydınlatma Metni’nde, gerekli olduğu takdirde her zaman değişiklik yapabilir. Yapılacak değişiklikler, Aydınlatma Metni’nin aydindoganvakfi.org.tr/tr/adv-hakkinda/kisisel-verilerin-islenmesine-iliskin-aydinlatma-metni-195-pg adresinde yayımlanmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır.

ÇALIŞANLAR

Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde kendilerine elektronik posta yoluyla iletilmiş olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Vakıf eski çalışanı iseniz işbu Aydınlatma Metni’nin “Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz” bölümünde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak çalışan olduğunuz dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

ÇALIŞAN ADAYLARI

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI
Ad, Soyad Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Mülakat Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler, Holding Şirketleri aracılığıyla, Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil), Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, iş başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- E-Posta Adresi

- Cep Telefonu Numarası

- İletişim Adresi

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Mülakat Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler, Holding Şirketleri aracılığıyla, Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil), Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, iş başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

ÖZLÜK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Özgeçmiş Bilgileri

Çalışan Adayların Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; Holding Şirketleri aracılığıyla, Hizmet alınan İŞKUR ve özel istihdam büroları (kariyet.net, yenibiris.com gibi elektronik olanlar dahil), Gazete ve değişik yerlerde iş ilanı verilerek toplanan başvurular ile, gönderilen özgeçmişler aracılığıyla, iş başvuru formları vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Çalışan adaylarına ait kimlik, iletişim, özlük ve mesleki deneyim bilgileri;

Adayların bu konuda verecekleri izne bağlı olarak; Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, grup şirketlerinin daha etkili insan kaynakları politikası ve süreçleri yürütmesi, gerektiğinde iş başvurusu olumsuz sonuçlanan çalışan adayına diğer grup şirketleri içerisinde alternatif ya da daha iyi bir pozisyon için teklif sunulabilmesi ve aday havuzu oluşturulabilmesi amaçlarıyla grup şirketlerine aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Çalışan adaylarına ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.
 

BURSİYER ADAYI

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Ad

- Soyad

- Doğum Tarihi

- Doğum Yeri

- T.C. Kimlik Numarası

- Nüfus Cüzdanı / Kimlik Fotokopisi (Ön sayfa)

- Aile bireylerine ait bilgiler

- Mali veriler

- Özlük verileri

- Fotoğraf

- Anne Kızlık Soyadı

Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- E-Posta Adresi

- Cep Telefonu Numarası

- İletişim Adresi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, Organizasyon ve Etkinlik Yönetimi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Kendisi ve ailesinin SGK dökümü

- Ailesinin maaş bodroları

- Tapu kayıtları

- Araç kayıtları 

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Bursiyer Adaylarına ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak iştirakler ve bağlı ortaklıklara ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Bursiyer Adaylarına ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.
 

BURSİYER

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Ad

- Soyad

- Anne / Baba Adı

- Anne Kızlık Soyadı

- Doğum Tarihi

- Doğum Yeri

- T.C. Kimlik Numarası

- Nüfus Cüzdanı / Kimlik Fotokopisi (Ön sayfa)

- İmza

- Fotoğraf

Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- E-Posta Adresi

- Cep Telefonu Numarası

- İletişim Adresi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, Organizasyon ve Etkinlik Yönetimi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

ÖZLÜK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Özgeçmiş Bilgileri 

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi 
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Banka Hesap Bilgileri 

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

AİLE BİREYLERİNE AİT BİLGİLER

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Aile bireylerinin ad ve soyadları

- Aile bireylerinin T.C. Kimlik numaraları

- Aile bireylerinin eğitim durumu

- Aile bireylerinin gelir durumu

- Aile bireylerinin iletişim bilgileri

- Çocuk sayısı

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Bursiyerlere ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak iştirakler ve bağlı ortaklıklara ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Bursiyerlere ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.
 

YARIŞMACILAR

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Ad

- Soyad

- Doğum Tarihi

- Doğum Yeri

- T.C. Kimlik Numarası

- Kimlik Bilgisi

- Eğitim Durumu

- Fotoğraf

- İmza

Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Organizasyon ve Etkinlik Yönetimi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- E-Posta Adresi

- Cep Telefonu Numarası

- İletişim Adresi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, Organizasyon ve Etkinlik Yönetimi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Banka Hesap Bilgileri 

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Yetenek, Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, Organizasyon ve Etkinlik Yönetimi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Yarışmacılara ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak iştirakler ve bağlı ortaklıklara ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Yarışmacılara ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.
 

BAĞIŞÇILAR

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Ad

- Soyad

- T.C. Kimlik Numarası

- Nüfus Cüzdanı / Kimlik Fotokopisi (Ön sayfa)

- İmza

Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- E-Posta Adresi

- Cep Telefonu Numarası

- İletişim Adresi

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sosyal Sorumluluk ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Banka Hesap Bilgileri 

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Bağışçılara ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak iştirakler ve bağlı ortaklıklara ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Bağışçılara ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.
 

TEDARİKÇİ ÇALIŞANLARI

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Ad, Soyad

- T.C. Kimlik Numarası

- SGK Sicil Numarası

- Vergi Kimlik Numarası

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi 
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- E-Posta Adresi

- İletişim Adresi

- Cep Telefonu Numarası

- İş Telefonu Numarası

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Banka Hesap Bilgileri 

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; ilgili kişi beyanı ve formlar ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Tedarikçi çalışanlarına ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak iştirakler ve bağlı ortaklıklara ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Tedarikçi çalışanlarına ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.
 

TEDARİKÇİ YETKİLİLERİ

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Ad, Soyad

- T.C. Kimlik Numarası

- Vergi Kimlik Numarası

- İmza

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, İç Denetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, formlar ile toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- E-Posta Adresi

- İletişim Adresi

- Cep Telefonu Numarası

- İş Telefonu Numarası

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, formlar ile toplanmaktadır.

FİNANS BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Banka Hesap Bilgileri 

Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel veriler; bir toplantıya veya etkinliğe katılımda, sözleşmeler ile, formlar ile toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Tedarikçi yetkililerine ait kişisel veriler;

Yukarıda sayılan amaçlarla sınırlı olarak iştirakler ve bağlı ortaklıklara ve

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Tedarikçi yetkililerine ilişkin kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.
 

ÇEVRİMİÇİ ZİYARETÇİ

Web sitemizi ziyaret etmeniz durumunda kullanılacak çerezler hakkında ayrıntılı bilgiler ……..  adresinde yayımlanan Çerez Politikası’nda yer almaktadır.

KİMLİK BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- Ad

- Soyad

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Pazarlama ve Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Talep ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar) ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

E-Posta Adresi

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Pazarlama ve Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Talep ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar) ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

İŞLEM GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

- IP Adresi Bilgileri

- İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri

- Şifre ve Parola Bilgileri

- Bilgisayar Ekran Kayıtları

- Cihaz IMEI Numarası

- Cihaz MAC Adresi

Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetim Süreçlerinin Yönetilmesi, Talep ve Şikayetlerin Takibi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz web uygulamaları, Bilgi sistemleri ve elektronik cihazlar (örn. telekomünikasyon altyapısı, bilgisayar ve telefonlar) ve tarafınızca beyan edilen diğer belgeler vasıtasıyla toplanmaktadır.

PAZARLAMA BİLGİLERİ

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Çerez Kayıtları

Firma Ürün ve Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi, Ürün ve Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi
KİŞİSEL VERiLERİN İŞLENMESiNİN HUKUKi SEBEPLERİ

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz, Vakıf tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİ TOPLAMA YÖNTEMLERİ Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; web sitesi çerezleri vasıtasıyla toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Çevrimiçi Ziyaretçilere ait kişisel veriler;

Hukuki yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek için yasal düzenlemeler ve mevzuat gereği yetkili kişi ve resmi kurumlara aktarılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

Çevrimiçi Ziyaretçilere ait kişisel veriler yurtdışına aktarılmamaktadır.
 

HAKLARINIZ

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.
 

HAKLARINIZLA İLGİLİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz ilgili kişi başvuru formunu kullanarak;

  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla ıslak imzalı olarak  Burhaniye Mah. Kısıklı Cad. No:65/1 Üsküdar/İstanbul adresine göndererek,
  • Kimliğinizi doğrulamak kaydıyla Aydın Doğan Vakfı (“Vakıf”)’a bizzat başvurarak,
  • İlgili Kişi tarafından Aydın Doğan Vakfı (“Vakıf”)’a daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinden advakfi@advakfi.org adresimize göndererek

Aydın Doğan Vakfı (“Vakıf”)’a iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda ad, soyad, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.
 

BAŞVURULARINIZIN CEVAPLANMASI

Kişisel verilerinize ilişkin hak talepleriniz değerlendirilerek, ilgili departmana ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde, gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebin yapıldığı usul vasıtasıyla size iletilir.