Genç İletişimciler Yarışması

Eğitime verdiği önem ile tanınan Aydın Doğan Vakfı, nitelikli medya çalışanı yetişmesine katkı sağlamak amacıyla her yıl, Genç İletişimciler Yarışması düzenlemektedir. Vakıf, bu yarışma aracılığıyla sürekli gelişimi teşvik etmeyi ve iletişim fakültesi öğrencilerinin medyanın çağdaş liderleri olarak yetişmesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Geleceğin iletişimcilerinin dünyanın gelişmiş ülkelerindeki meslektaşlarıyla rekabet edebilmesi amacıyla atılmış adımların biri olan yarışmaya geçmiş dönemlerde katılanların önemli bir kısmı, bugün medya sektöründe önemli görevler üstlenmektedir. Yazılı, Görsel, İşitsel, Reklâm, Halkla İlişkiler ve İnternet Yayıncılığı dallarında düzenlenmekte olan yarışmaya her yıl iletişim fakültelerinden binlerce öğrenci katılmaktadır.

• 25. Genç İletişimciler Yarışması'na 31 üniversiteden 1169 öğrenci 1014 çalışma ile katıldı. 20 üniversiteden 118 öğrencinin 66 çalışması toplamda 129 ödüle değer bulundu.
  • 26. Genç İletişimciler Yarışması'na 33 üniversiteden 1351 öğrenci 1057 çalışma ile katıldı. 19 üniversiteden 113 öğrencinin 64 çalışması ödüle değer bulundu.
  • Aydın Doğan Vakfı’nın nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetişmesine katkı sağlamak amacıyla üniversitelerin İletişim Fakültelerinde öğrenim gören lisans öğrencilerine yönelik düzenlediği 27. Genç İletişimciler Yarışması sonuçlandı. Yarışmanın Ödül Töreni, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle üniversitenin santralistanbul Kampüsü’nde yapıldı.

40 üniversitenin İletişim Fakültelerinden Yazılı, Görsel, İşitsel, Reklam, Halkla İlişkiler ve İnternet Yayıncılığı dallarında 1.093 öğrencinin 925 çalışma ile katıldığı yarışmada, Seçici Kurullar 20 üniversitenin 105 öğrencisini 62 projeyle ödüle değer buldu.

Aydın Doğan Vakfı’nın, iletişim fakültesi öğrencilerinin geleceğin çağdaş medya liderleri olarak yetişmelerine destek vermek amacıyla her yıl düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması’nın 28’incisi, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilen törenle sonuçlandı.
  • Aydın Doğan Vakfı'nın, iletişim fakültesi öğrencilerinin geleceğin yenilikçi, araştıran ve ilham veren medya liderleri olarak yetişmeleri amacıyla her yıl düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması'nın 29'uncusu, bu yıl Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi'nde gerçekleşen ödül töreniyle sonuçlandı.

Aydın Doğan Vakfı'nın, iletişim fakültesi öğrencilerinin geleceğin yenilikçi, araştıran ve ilham veren medya liderleri olarak yetişmeleri amacıyla her yıl düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması'nın 29'uncusu, bu yıl Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleşen ödül töreniyle sonuçlandı.