Eğitime verdiği önem ile tanınan Aydın Doğan Vakfı, nitelikli medya çalışanı yetişmesine katkı sağlamak amacıyla her yıl, Genç İletişimciler Yarışması düzenlemektedir. Vakıf, bu yarışma aracılığıyla sürekli gelişimi teşvik etmeyi ve iletişim fakültesi öğrencilerinin medyanın çağdaş liderleri olarak yetişmesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Geleceğin iletişimcilerinin dünyanın gelişmiş ülkelerindeki meslektaşlarıyla rekabet edebilmesi amacıyla atılmış adımların biri olan yarışmaya geçmiş dönemlerde katılanların önemli bir kısmı, bugün medya sektöründe önemli görevler üstlenmektedir. Yazılı, Görsel, İşitsel, Reklâm, Halkla İlişkiler ve İnternet Yayıncılığı dallarında düzenlenmekte olan yarışmaya her yıl iletişim fakültelerinden binlerce öğrenci katılmaktadır.

28. Genç İletişimciler Yarışması Ödülleri
27. Genç İletişimciler Yarışması Ödülleri