Ankara Üniversitesi Aydın Doğan Geriatri Kliniği, Üniversite’nin Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde 1993 yılında kurulmuştur. 1993 yılından bugüne kadar İbn-i Sina Hastanesi ve Cebeci Kampüsü'nde poliklinik hizmeti sunulmuştur. 2002 yılında, Cebeci Kampüsü'nde ayrılan bir mekan, dönemin Vakıf Başkanı Sayın Aydın Doğan'ın maddi yardımlarıyla Geriatri Kliniği olarak düzenlenerek Şubat 2003 tarihinde hizmet vermeye başlamıştır. Klinik, Sayın Aydın Doğan'ın da katılımı ile Mayıs 2003 tarihinde açılmıştır.

Sağlık alanında halen hizmet vermekte olan Ankara Üniversitesi Aydın Doğan Geriatri Kliniği yenilenme ve taşınma süreçlerinde Vakıf tarafından desteklenmiştir. Aydın Doğan Vakfı topluma her alanda hizmet felsefesi ile hareket etmeyi, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemeyi ve yaptırdığı spor tesisleri ile de sporu teşvik etmeyi amaçlamıştır.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız