Ahmet TOKSOY (Üye)Ahmet Toksoy, 1959 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans eğitimini 1981 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Bölümü’nde tamamlamıştır. Profesyonel kariyerine 1984 yılında Maliye Bakanlığı’nda hesap uzmanı olarak başlamıştır. 1989 yılında Hürriyet Grubu’na katılan Toksoy, Teftiş Kurulu Üyeliği, Mali İşler Müdürlüğü ve Gruba bağlı şirketlerde Denetim ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 1995-1998 yılları arasında kurucusu olduğu Aktif Denetim YMM Ltd. Şti. ile beraber Doğan Medya Grubu ve bağlı şirketlerine tam tasdik ve danışmanlık hizmeti vermiştir. 1998 yılında Mali İşler Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak yeniden göreve bağladığı Doğan Medya Grubu’na bağlı tüm kurumların mali işlemler, hukuk, bütçe, finansman, bina yönetimi, satın alma, denetim ve insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olarak görev yapmıştır. Halen Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.’nin Risk ve Denetim Başkanı, Yürütme Kurulu Üyesi, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. ile Doğan Yayın Holding A.Ş.’nin de Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.