Arzuhan Doğan YalçındağArzuhan Doğan Yalçındağ, çalışma hayatı boyunca yeni projeleri hayata geçirmekle ilgilenmiştir. 1990’da Milpa ile çalışırken Alman katalog üzerinden satış şirketi Quelle’yi Türkiye’ye getirmiş ve 1993’e kadar yönetmiştir. 1994’te Alternatifbank’ın kuruluş çalışmalarına katılmış ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Bir yıl sonra Milliyet Dergi Grubu Mali İşler Sorumlusu olmuştur. 1996’da Kanal D yönetimine katılarak önemli sorumluluklar üstlenmiştir. Arzuhan Doğan Yalçındağ, 1999’da Time Warner Grubu ortaklığı ile CNN Türk’ün kurulması ile sonuçlanacak süreci yöneterek önemli bir başarıya imza atmıştır.

2005’te Kanal D, CNN Türk, DMC, D Yapım, D-Smart uydu platformunun yanı sıra Grup radyolarının ana şirketi Doğan TV Holding’in CEO’su olmuştur. Bu görevi yürütürken, 2007’de ülkenin önde gelen iş insanları kuruluşu TÜSİAD’ın 40 yıllık tarihinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen ilk kadın olmuştur. 2010’da başkanlıktan ayrıldıktan sonra da çalışmalarını TÜSİAD Başkanlar Konseyi Üyesi ve TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkan Yardımcısı olarak sürdürmüştür.

Arzuhan Doğan Yalçındağ, TÜSİAD Başkanlığı görevinin ardından Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, babası Aydın Doğan’dan devralarak Holding’te ikinci kuşak yöneticiler dönemini başlatmıştır. Arzuhan Doğan Yalçındağ, 1996’da Aydın Doğan Vakfı’nın kuruluşunu gerçekleştirmiş ve bugüne kadar Yönetim Kurulu Üyeliği’ni sürdürmüştür. 2010-11 yılları arasında ise Vakfın başkanlığını üstlenmiştir.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Dışişleri Bakanı olarak görev yaptığı dönemde Arzuhan Doğan Yalçındağ, Türkiye’nin AB nezdindeki fahri büyükelçisi olarak görevlendirilmiş, o da bu sıfatla “Türkiye’nin AB Üyeliği için Kadın Girişimi”ni başlatmıştır.

Dünya Ekonomik Forumu/World Economic Forum tarafından Genç Global Yönetici olarak seçilen Arzuhan Doğan Yalçındağ, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin de (KAGİDER) kurucu üyeleri arasında yer almıştır. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Yönetim Kurulu’nda da görev alan Arzuhan Doğan Yalçındağ, Türk-Amerikan İşadamları Derneği’nin (TABA) kurucu üyelerinden birisidir.

Arzuhan Doğan Yalçındağ, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı’nın kurucuları arasında yer almanın yanı sıra Ocak 2004 tarihinde İstanbul Modern’in de kuruluş sürecine katkıda bulunmuştur. Halen İstanbul Modern Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Arzuhan Doğan Yalçındağ, Türkiye’nin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Vodafone Vakfı Danışma Kurulu Üyeliği, Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu Strateji ve Danışma Kurulu Üyeliği ve American Turkish Society Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de üstlenmiştir. New York’taki Paley Media Center’ın ve Expo 2015 Milano’nun Uluslararası Danışma Kurulu’nda da görev yapan Arzuhan Doğan Yalçındağ’a 2009 yılında İtalya Cumhuriyeti’nin Kumandan (Commendatore dell’Ordine della Stella d’Italia) Nişanı verilmiştir. Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) Medya, Eğlence ve Enformasyon (MEI) Yürütme Kurulu Üyesi olan Arzuhan Doğan Yalçındağ, halen Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Evlidir ve iki çocuğu vardır.