Daha güçlü bir Türkiye, daha eğitimli gençlerimizin ellerinde yükselecek.

Aydın Doğan Vakfı tarafından "Baba Beni Okula Gönder" kampanyası çerçevesinde yaptırılan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan Erzurum'da Nene Hatun Lisesi "Aydın Doğan Kız Öğrenci Yurdu", Gümüşhane Kelkit'te "Hacı Hüsrev Doğan Kız Öğrenci Yurdu", Kürtün'de "Aydın Doğan Kız Öğrenci Yurdu", Köse'de "Aydın Doğan Kız Öğrenci Yurdu" ve Şiran'daki "Aydın Doğan Kız Öğrenci Yurdu" Vakıf tarafından her yıl desteklenmeye devam etmektedir. Ayrıca, üniversite öğrencilerine yönelik olarak Erzincan'da "Aydın Doğan Kız Öğrenci Yurdu" yapılarak Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağışlanmıştır.

Gençlerin eğitimi ve Türkiye'nin gelişimi çerçevesinde spor da önemli bir yer tutmaktadır. Yapılan spor tesisleri ve salonları gençlerin sağlıklı bir şekilde spor yapma ihtiyacını karşılamaktadır.

Sağlıklı genç kuşakların yetişmesinde sporun ne denli önemli bir yer tuttuğunun bilincinde olan Aydın Doğan Vakfı, spor tesislerinin inşası için de maddi destek sağlamaktadır.

Aydın Doğan Spor Tesisleri'nde gençler, voleybol, basketbol, badminton, güreş, karate, judo, boks, vücut geliştirme, hentbol, atıcılık, masa tenisi, satranç, halkoyunları ve dans dallarında çalışma olanağını bulmaktadırlar.

Tesisler:

• Gümüşhane Aydın Doğan Spor Tesisleri